вход

регистрация

След като създадете акаунт, ще можете да давате оценки и да коментирате екскурзиите, както и да запазвате в списък тези, от които се интересувате.
Потребителско име*
Парола*
Потвърди парола*
Име*
Фамилия*
Дата на раждане*
Email адрес*
Телефон*
Държава*
* Запознат съм и се съгласявам с настоящата Политика за защита на личните данни и Общите условия на сайта
Моля маркирайте, че сте съгласни с всички условия преди да продължите

Вече сте член?

вход

Wizz Air София Маратон

София посреща хиляди любители на бягането всяка година в маратона по бягане на Wizz Air. Ако бягането е Вашата страст можете да се запишете за следните състезания: пълен маратон, полумаратон и 10К състезание. Затова изберете своето разстояние и изживейте любовта си към бягането!

 

 

Дата и място:
13 Октомври, 2019 – София, Площад Батенберг пред Националната Художествена галерия. Трасето на състезанието преминава през центъра на София близо до повечето исторически забележителности

Прогнозен график:

9:30 ч. – 42.195 км
9:45 ч. – 21.098 км
10:00 ч. – 10 км Garmin RUN
10:10 ч. – 3 км

 

Регистрацията за участие е възможна само през формата в сайта на Уиз ейр София Маратон – ТУК.

Крайният срок за регистрация ще бъде до 23:59:59 часа на 5ти Октомври 2019.

Получаването на стартовите номера ще започне на 10.10.2019 в офиса на състезанието намиращо се в специално изградено – МАРАТОН ЕКСПО 2019 (мястото ще бъде обявено по-късно).

За да получите стартовия си номер трябва да носите потвърждението ви за регистрация с вас, отпечатано или на електронната поща на телефона ви. За да вземете стартовия номер на друг бегач, трябва да покажете неговото /нейното потвърждение за регистрация и копие на личната карта.

 

Остави коментар