Кои сме ние?

Травел Типс ЕООД е лицензиран туристически агент с лиценз номер РК-01-7934, издаден от Министерството на туризма. Като професионални туристически агенти пътуването е нашата страст и нашата работа. Това е, което правим всеки ден. Ние лично обикаляме дестинации по целия свят, пребивавали сме в много курорти, плавали сме на борда на круизни кораби и сме поемали по вълнуващи хайкинг маршрути, затова знаем какво да препоръчаме и какво да не препоръчваме на нашите клиенти.

Изготвяме предложенията така както бихме ги организирали за самите нас. Избираме хотели, които са не само с добра цена, но и много добри оценки и ревюта и локация в близост до основните забележителности. Подбираме най – добрите дати и самолетни билети, както и предлагаме туристически застраховки за да бъде максимално сигурно и безгрижно вашето пътуване. Имаме опит в организацията на самостоятелни пътувания, както и подбираме най-добрите оферти за организирани пътувания от цялата страна. 

Посетете и нашата Facebook страница, за да се информирате за всички изгодни оферти за почивки и екскурзии, седмични промоции и отстъпки, ранни записвания и Last Minute оферти. Ще се радваме да бъдем вашия помощник при избор на дестинация и настаняване. Ние имаме образованието и опита, за да гарантираме, че ще се радвате на изключителни преживявания през целия си живот!

Интересувате се от нашите услуги?

Ние сме винаги на разположение, за да Ви помогнем да изберете най-подходящата за Вас оферта

Продължете резервацията