вход

регистрация

След като създадете акаунт, ще можете да давате оценки и да коментирате екскурзиите, както и да запазвате в списък тези, от които се интересувате.
Потребителско име*
Парола*
Потвърди парола*
Име*
Фамилия*
Дата на раждане*
Email адрес*
Телефон*
Държава*
* Запознат съм и се съгласявам с настоящата Политика за защита на личните данни и Общите условия на сайта
Моля маркирайте, че сте съгласни с всички условия преди да продължите

Вече сте член?

вход

Кои сме ние?

Травел Типс ЕООД е лицензиран туристически агент с лиценз номер РК-01-7934, издаден от Министерството на туризма. Като професионални туристически агенти пътуването е нашата страст и нашата работа. Това е, което правим всеки ден. Ние лично обикаляме дестинации по целия свят, пребивавали сме в много курорти, плавали сме на борда на круизни кораби и сме поемали по вълнуващи хайкинг маршрути, затова знаем какво да препоръчаме и какво да не препоръчваме на нашите клиенти.

Изготвяме предложенията така както бихме ги организирали за самите нас. Избираме хотели, които са не само с добра цена, но и много добри оценки и ревюта и локация в близост до основните забележителности. Подбираме най – добрите дати и самолетни билети, както и предлагаме туристически застраховки за да бъде максимално сигурно и безгрижно вашето пътуване. Имаме опит в организацията на самостоятелни пътувания, както и подбираме най-добрите оферти за организирани пътувания от цялата страна. 

Посетете и нашата Facebook страница, за да се информирате за всички изгодни оферти за почивки и екскурзии, седмични промоции и отстъпки, ранни записвания и Last Minute оферти. Ще се радваме да бъдем вашия помощник при избор на дестинация и настаняване. Ние имаме образованието и опита, за да гарантираме, че ще се радвате на изключителни преживявания през целия си живот!

Интересувате се от нашите услуги?

Ние сме винаги на разположение, за да Ви помогнем да изберете най-подходящата за Вас оферта