Често задавани въпроси

Защо да резервирам чрез Traveltips. Какво ще спечеля?

Вие печелите време и сигурност. Не е необходимо да претърсвате многократно интернет пространството за най-добрите полети, хотели или организирани екскурзии. Ние го правим за Вас. Предлагаме също помощ в покупката на билети за влак, автобус и за всякакви местни забележителности. Ние ще ви изготвим оферта съобразно вашите желания без никакъв ангажимент от Ваша страна.

Как мога да получа индивидуална оферта?

Изпратете ни запитване чрез формата за контакти на нашия сайт и ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа. Ще изготвим за Вас най-доброто предложение за самолетни билети, настаняване и трансфери. Ако желаете да пътувате организирано, ще подготвим и изгодни оферти за почивки на туристически агенции от цялата страна. Моля посочете вашите изисквания за дати, брой на пътниците и период на пътуването, както и всички допълнителни изисквания, които имате – като вид легла в хотела, категория, изхранване и т.н.

Как мога да резервирам екскурзия или почивка?

Можете да се свържете с нас онлайн на traveltips.bg чрез формата ни за запитвания, да ни изпратите директно запитване на ел.поща office@traveltips.bg или по телефона. Ще получите подробна информация за офертата, която Ви интересува и начини да я заплатите.

Какви документи са необходими за записване на екскурзия или почивка?

  • Вашата лична карта или задграничен паспорт, необходими за сключване на договор за организирано пътуване. Данните от Вашият документ за самоличност: Три имена на латиница и кирилица, Дата на раждане, ЕГН, Дата на издаване и валидност на документа или ясно копие на тези документи. При необходимост ще се свържем с Вас за да уточним детайли по пътуването. Допълнително ще получите и всички необходими документи и фактури за Вашето пътуване.
  • Вашият адрес, e-mail адрес и телефон. Тези данни се съхраняват до реализиране на резервацията. След това данните се унищожават и тяхното последващо обработване е невъзможно.

Как мога да направя промяна на своята резервация?

За промяна и ануалации се свържете с нас на посочения email: office@traveltips.bg или на тел. 0875 21 20 51 . Ще Ви информираме за таксите за анулиране и всички други приложими разходи (ако има такива).

Как мога да заплатя направените резервации?

Резервацията си може да заплатите чрез банков превод по сметка на агенцията.

Какви банкови данни са ми нужни за преводи?

БАНКОВА СМЕТКА НА „ТРАВЕЛ ТИПС” ЕООД
IBAN: BG02INTF40015087148901
BIC: INTFBGSF, Айкарт АД

Ще получа ли документи за пътуването?

За резервираните от Вас услуги ще получите съответните документи за пътуване. Моля, обърнете внимание веднага след получаването на документите за пълнотата на документацията и точнoстта на изписаните данни. Ако установите грешки или неточности, моля да ни информирате незабавно на посочения email office@traveltips.bg

Продължете резервацията